Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

csak a fejed hagyd fenn

2006.03.05. 10:26 fotofabrik

ha már a tévémacin nem találtam utalást, akkor a jegyzőkönyv kedvéért rögzítem itt a tegnap esti megasztár bakijait. illetve ez már nem is igazán baki. ez felelőtlenség, oda nem figyelés, butaság egyszerre.

hogy mi történt? csupán annyi, hogy a feliratozóban ücsörgő arcok annyira, de annyira műveletlenek, hogy egyszerűen azt sem tudták, mit írnak ki az aktuálisan éppen a színpadon vért izzadó versenyző neve után, a szám címeként. nagyon sajnálom, hogy screenshottal nem tudok szolgálni, ezért csak hogy ti is tanuljatok valamit, elmondom, hogy két dal címét eddig rosszul tudtátok:

a Nothing Compares 2 U az nem így van, ezentúl ha nem akartok beégni, lesztek szívesek a Nothing Comperse to You címet használni, valamint Joe Cocker örökzöldje, a You Can Leave Your Hat On nem arról szól, hogy csak a kalapot hagyd fenn, hiszen tegnap este a saját szemeddel láthattad: You Can Leave Your Head On.

azt kell mondjam, a legnagyobbat mégsem a feliratozók hibáztak, hiszen még ha konkrétan ők is baszták el, valaki akkor sem adott a kezükbe egy kinyomtatott listát, nem olvasta át a címeket, mielőtt az az éter áldozata lett volna. nem. senki le se tojta, hogy mit fogunk majd viszontlátni. feliratozó barátaink meg megpróbálták hallás után megtippelni, vajon mi is lehet a szám címe.

Sváby András
, ez nem a te napod!

2 komment

Címkék: vélemény tv megasztár

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr435382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perger 2006.04.10. 23:04:51

Most szombaton pedig John Lennon: Imagine c. dalát feliratozták így: Eurythmics: Sweet Dreams...

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu/ 2006.04.11. 07:18:42

ez komoly? nem figyeltem, pedig a nyakam tettem volna rá, hogy lesz még finomság.

kezdem észrevenni, hogy ez amúgy nagyon általános dolog a tévéknél. az teljesen mindennapi, hogy a nevek összevissza villognak: tegnap pl Caramel volt Palcsó Tomi, de ezek az elírások... :DD
süti beállítások módosítása