Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

rendes ember dolgozik

2006.01.24. 16:40 fotofabrik

meg van, aki éppen munkát keres. nem kizárt, hogy hamarosan én is az utóbbiak közé tartozok.

ha nincs az embernek tartozása, a freelancing nagyon jó is tudna lenni: befejezhetnék/elkezdhetnék régóta várt projekteket, több időm jutna fotózásra, talán idővel kényszervállalkoznék is, vagy mittudomén.

igen ám, de ha az emberfia eleddig egy internetszolgáltatónál dolgozott, és kényelmesen eltűrte, hogy ingyen jut hozzá általa hőn óhajtott domainekhez, akkor borul a bili: kié a ki nem fizetett, de már jóideje használt cím? meg ha -tételezzük fel- nem túl felhőtlen az elválás, akkor esetleg mondjuk meg sem tudod vásárolni ezeket. persze vessen magára az, aki ilyen szinten kiszolgáltatja magát a cégének.

szóval ez van most, meglehet, hogy két domain közül a földre pottyanok.

grrr!

1 komment

Címkék: énblog domain költözés freelancing

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr403472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotofabrik 2006.01.25. 17:04:20

szóval mától állást keresek, viszont némi alkalmi melóért cserébe maradtak a domainek. öröm az ürömben, hehe :)

a minap olvastam a hírbehozón hirbehozo.freeblog.hu/archives/2006_Jan_hirbehozo.htm#1204119 hogy van, aki szeretné importálni (valahova) a del.icio.uson tartott bookmarkjait. szóval megcsináltam, a hujujuj.hu címen reg után megtekinthető, hogyan műxik.
süti beállítások módosítása