Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

blogalizáció

2006.01.29. 10:56 fotofabrik

jó leszek, nem szapulom a webkettőt. csak HÍRBEHOZÓ postján nem nagyon tudok napirendre térni. illetve nem is HH lelkesedésén, mert az teljesen redben van, hanem inkább csak az jutott eszembe, hogy tényleg erre van arccal előre?

a grou.ps-ra gondolok, egész pontosan arra, hogy elég siralmas jövőnk lesz, ha a webkettő mondjuk ilyesmiket hoz, mint ez a szolgáltatás. neszeneked, kapsz egy egyenruhát, húzd fel, és becsüld meg magad, mert mostantól a webkettes seregben szolgálsz te is!

hogy neked nem tetszik a felület, amit rajtad kívül még ezren használnak? az a te bajod, kisfiam, a webkettő az ilyen.

persze nem ilyen sötét a helyzet. remélem. de akkor is: hova tűnt az egyéniség, a szabad szellem, a kísérletezés, vagy mondjuk az animált gifek! szeretném visszakapni őket!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: web2.0 jövő vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr793659

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: wrestlers work hard to achieve success 2018.02.06. 01:47:25

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása