Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

forrás: Internet

2006.03.31. 09:48 fotofabrik

képzeld el, mit láttam tegnap este az Aktív című (éppen reklám volt amott) újabban már rejtettkamerás riportokat is mellőző szappanrealitioperában. éppen teljesen spontán módon Chuck Norrisról volt szó (gondolom, az elkövetkezendő hetekben megtekinthetjük a teljes életművét), és éppen ilyen funvideokat mutogattak, majd a bal felső sarokban megjelent a szememre olyan szinten könnyeket csaló felirat, hogy szó szerint kell idézzem:

forrás: Internet

nem, nem mondjuk a Google Video, vagy akármelyik dumpsite. nem. így, ahogy látod, nagy kezdőbetűvel, maga az Internet. remélem a későbbiekben ez a fajta magatartás változni fog, ugyanis mindez igen sötét jövőképet fest le mondjuk azon emberkék számára, akik bármilyen szellemi terméküket közzé teszik (na ez a legnagyobb hülyeség, ugyanis nem, nem tettem közzé csupán azzal, hogy az interneten elérhető) majd egy akárhanyadrangú tévécsatorna szintén "közzéteszi" az Internetre való hivatkozással, majd mossa kezeit (ugye ez már nem is az első ilyen eset).

a barátok közt füves sütije mindenféle karika nélkül ezek után már kész felüdülés volt. nem állítom, hogy a párperces dialóg alkalmas volt fiatalkorúak fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, de mivel láttunk már karón varjút, valamint félórás elsötétítéseket, amikről gyermekkorom hétfő estéi jutnak eszembe, ki tudja.

amúgy szintén izgalmas a (most nem részletezném, mekkora hatásfokú) határozat III. bekezdésének a tévék által való értelmezése, hiszen ebben pixelre, rgb-re, sőt: drop shadow-ra! :) pontosan (a mai második dolog, amit fogmosáskor még nem gondoltam volna) meghatározzák a karika minőségét, amit mondjuk a vivatv a bal felső sarokkal gyakorlatilag mindig is arconröhögött, de nem ők az egyetlenek, akik magasról tojnak a pixelek hollétére, ami megint csak azt bizonyítja, hogy törvény az, amit be is tartatnak.

2 komment

Címkék: tv jog

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr58103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_alesi_ · http://www.alesi.hu 2006.03.31. 17:14:08

Jonne el az a vilag, amikor mar csak a pixelek helyevel lenne baj es nem az adasok minosegevel es stilusaval...

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu/ 2006.04.02. 09:27:40

a tv egy szükséges rossz :)
süti beállítások módosítása