Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

A blog nem demokrácia, hanem kőkemény butaság

2006.04.21. 09:58 fotofabrik

mivel azt mondták, hogy meg lehet írni, hogy szerintem miért köcsögök, hát megteszem. már csak azért is, mert az átforgatott cím alapja valószínűleg az én egyik kommentem (itt jegyezném meg, hogy el van baszva a kommentek permlinkje, javítsátok srácok) lehet, plusz találva is érzem magam egy-két ponton, no de nem én vagyok a post főszereplője.

mindig is ámuldozva figyeltem, ahogy az owner lelkesem írogatja át a kommenteket (rendszerint igen fantáziátlanul, szinte minden esetben ürülékre fókuszálva), ha éppen az nem tetszett neki. az enyémeket is. a másokét is. ez rendben is van. dehogy van ez rendben! ez, kéremszépen szintén csak magyarországon fordulhat elő. nem hiszem, hogy van a világnak olyan sötét pontja, ahol ne elégedne meg a blogtulaj a komment törlésével, a nick/ip/akármibármi permbanolásával. igen, ez valóban diktatúrának tűnhet, bár elég gyerekes, néhol komikus diktatúrának.

komolyan nem értem, miért blogol az, aki annyira nem képes párbeszédre, hogy az össz reakciója a komment törlése, átírkálása. (utóbbit Dávid Ibolyához hasonlóan kőbe is vésték - ez szerintem az év vicce) miért nem vezet igazi naplót, papíron, elzárva mindenkitől? jaigen, mert a slepp seggnyalása az azért jól esik. csak rosszat ne mondjatok rám, lécci!

sajnos nem olvastam a sztahanov által idézett cikket, de annyiban egyet kell értsek Simó Györggyel, hogy bizony írnak hülyeségeket a blogokban. ebben is.

no de mi van akkor, ha egyik másik blogger a szétszívott agyával már nem tud különbséget tenni a saját úszómedencéje és a valóság között? meglát az utcán és félig kitöröl? meglököd a bárpultnál és átrajzol? ne már!

az internet, -ideértve azon blogokat is, amelyeket bárki látogathat- igenis demokratikus alapon működik, és ez remélhetőleg így lesz ezután is. szóval tessék nyugodtan kommentelni, maximum átírom.

3 komment · 1 trackback

Címkék: vélemény internet buta röhej

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr58808

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cleaning authority mn 2017.09.21. 03:59:13

Acai 10 Day Cleanse - demisinda on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serif · http://www.dub.hu/ 2006.04.21. 11:01:31

Csak egyetérteni tudok.
Én is furcsállottam, hogy a kommentben feltett kínos kérdésemet először átírta "hülye vagy" típusú jófejséggel, majd amikor nem hagytam abba, akkor törölte. Persze, így egyszerű a nép szemében a vita győzteseként kikerülni.
www.cloneshit.hu/2006/03/19/fucking-consumer#comments

Ezek után már nem volt kedvem megírni a véleményemet a flickr.pro account-járól, pedig van..

serif · http://www.dub.hu/ 2006.04.21. 11:53:04

a flickr.pro-val nincs bajom, de ha a fent lévő képeit kicsit is átnézi kritikus szemmel, akkor a tizede sem kerül ki, ahhoz meg már elég egy mezei flickr account is :)

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu/ 2006.04.21. 12:21:03

ja hát kérem, arról nem volt szó, hogy volt is értelme :)
süti beállítások módosítása