Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

iwiw és bosszúszomj

2006.05.05. 11:07 fotofabrik

mert ki ne találná ki elsőre, hogy miről is van itt szó? egyáltalán nem akartam a tegnapi hoax-ról írni, egyrészt megtették ezt elegen mások, másrészt olyannyira primitív egy valami, hogy szót sem érdemel. ám az oroszok már a spájzban vannak - úgy tűnik, egy jódeig együtt kell élnünk ezekkel a kamu levelekkel.

a mai hoax (ha egyáltalán nem kamu a komment maga) ismét csak azt bizonyítja, hogy  tízmillió erőspista országa vagyunk, akik  húdemegtudják mondani a magukét, ha nem tetszik valami, persze mellőzve minden intelligenciát, lényeg, hogy kibakjunk azzal, aki nem szimpatikus nekünk. kellemetlenebb Kovács Kinga felvetése, miszerint visszaélnek az adatokkal, amit szintén nem nagyon hiszek, illetve ez már nem illik a T-frusztrált felhasználók bosszúhadjáratába. erős a gyanú, hogy nem a felhasználók keseredtek el ennyire, hanem a konkurencia szeretné meglovagolni -mi több- szítani az iwiw elleni indulatokat.

egyébiránt volt már példa két hazai konkurens lapon regisztrált felhasználó jelszavával való visszaéléssel, ám aki edződött már az interneten pár évet, hülye lenne ugyanazt a jelszót megadni két különböző szolgáltatónál.

mindenesetre én maradok a seggemen, ez kb. olyan gyorsan el fog ülni, mint anno az index-fórum szabályzatának változásakor kialakult hype.

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw hoax buta röhej összeesküvés-elmélet

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr229203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása