Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

átalakul

2006.06.25. 11:15 fotofabrik

amint azt a szemfüles olvasó észrevehette, a blog kezd kissé átalakulni. sajnos a motor adta szűkös lehetőségek (valkamint a blog, mint formátum) miatt az eredeti tervemet nem tudom megvalósítani, miszerint havi rendszerességű, amolyan matula-féle arculatot kap ez az egész.

közben azon gondolkodám, hogy aki rendszeresen blogol, az nagyon ráérős lehet. a napi 10 órányi meló plusz két órányi buszozás után már gépre se nézek szívesen, nemhogy színvonalas írásokat produkáljak, 'szameg. pedig tervben van, hogy írok a mac-ekről, amiktől végülis csak nem vagyok annyira eldőlve, mint korábban, bemutatom majd néhány képpel, mivel is töltöm napjaim jelentős részét, van néhány összeesküvés-elméletem, amit mindenképp meg akarok osztani veletek, valamint kiadós mém-gyűjteményem, amit semmiképpen nem fogok kihagyni!

tessék a jobb oldali hasábból csemegézni, igazi handpicked (többnyire) fotós gyöngyszemeket igyekszek válogatni!

Szólj hozzá!

Címkék: énblog

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr7010816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása