Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

iLife '06

2006.08.06. 11:42 fotofabrik

bocs az idióta címért, de amúgy egész jól jellemzi (hogyne jellemezné), amiről írni akarok.

szóval rengetegszer (mit rengetegszer, folyamatosan) az van, hogy valamit keresek. igen ám, de amíg a számítógép egy byte-okkal jól körülhatárolható valami, addig a szobám tökéletes modellje a big bang utáni állapotoknak. ilyenkor jönne jól a megvalósíthatatlan: alt+f7, ctrl+f, amit akarsz (mert ugye lenne preferences is), kulcsszó és már keresgélne is körülötted (vagy ahol) a rendszer. lehetne szűkíteni, mondjuk "keress csak a szobában!", vagy nőknek akár "keress a retikülben!" opciókkal. persze később az iLife publikus API-jával jóval szofisztikáltabb megoldások is születhetnének.

vagy ott van mindjárt az undo! miért nem lehet hülye helyzetekben egy rosszul sikerült választ rögtön (anélkül, hogy a másik fél ebből valamit is észrevenne) visszavonni? vagy amikor egy hosszú valamit rövidebbre vágsz a kelleténél, azonnal alt+bckspc és vághatod újra, pontosan, persze.

vagy ott van az invert selection, a kivágás, megannyi hasznos funkció.

neked mi hiányzik az életből?

2 komment

Címkék: geek jövő ilife

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr1612069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.08.09. 13:24:16

Én már próbáltam az egeret a monitor melletti naptárra húzni, és nyomogattam a page downt, mikor egy lap félig be volt dugva a billentyűzet alá.

Néhány cheat-kód időnként jól jönne, god mode vagy ghost mode :)

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu 2006.08.10. 07:38:16

ezaz!
pont ilyenekre gondoltam, amikor önkéntelenül böknél a megfelelő billentyűre, ami nincs a "helyén" :)

csítelni játékokban sem igazán szoktam, bár az élet más, ott lehet, hogy én is bevetném néha :)
süti beállítások módosítása