Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

Fotópályázat: A magyar puszta

2006.08.13. 13:18 fotofabrik

A pályázatra Magyarországon készült alkotásokat várunk. Az első helyezett, valamint a közönségszavazat nyertese 100-100 ezer forintos pénzdíjban részesül!

A www.puszta.com weboldalt üzemeltető WM Média Kft. nemzetközi, amatőr fotópályázatot hirdet 'A magyar puszta' témakörben. A pályázatra olyan színes vagy fekete-fehér, digitális vagy digitalizált alkotásokat várnak a szervezők, amelyek Magyarországon készültek, és melyek témája kötődik a magyar pusztához, annak növény-, illetve állatvilágához, földrajzi adottságaihoz, jellegzetes építményeihez.

Egy személy több alkotással is pályázhat; az egyes alkotásokat külön-külön kérjük beküldeni. A benevezett alkotásokat két zsűri is elbírálja. November elején egy szakmai zsűri minősíti a képeket, ezt követően november 10. és december 31. között a közönség szavazhat a legjobbnak ítélt képre. Az első helyezett, valamint a közönségszavazat nyertese 100-100 ezer forintos pénzdíjban, a második helyezett 20 ezer forintos jutalomban részesül; a harmadik helyezett nyereménye a pályázó nyertes fotóját ábrázoló egyedi egérpad.

A pályázatokra 2006. október 31-ig lehet jelentkezni, a részvételi feltételek elfogadása után megjelenő űrlapon.

via puszta.com

Szólj hozzá!

Címkék: fotó fotópályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr6512322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása