Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

lehúzós népség vagyunk

2006.03.31. 09:15 fotofabrik

a magyarok a "hogyan utáljuk egymást minél jobban?" című, nem létező versenyt szerintem toronymagasan nyerné meg a világ bármely más országával szemben. és ehhez még csak CoD-szerverre sem kell csatlakoznunk, hogy mondjuk összefussunk a több tucat ámokfutó teamkillerrel (nem gondoltam volna, hogy van bejegyzés róla, nesze neked Brittannica), elég csak ellátogatnunk a magyar celeb toplistára,
ahol ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy az ajaxot tudni kellene használni, hiszen a weblapokat (az újságokkal ellentétben) általában felülről lefelé olvassuk, egy toplista esetében talán ez méginkább igaz. arra gondolok, hogy milyen kegyetlen mutatvány már az, hogy a lap aljára érve bökök a következő oldal számára, majd ha éppen rágyújtok, észre sem veszem, hogy az oldal frissült, hiszen hiába várom a velvetes fejlécet, a kurzor ugyanott áll, mint annakelőtte. igaz ez a blogter legújabb "eredeti ötletére" (muhaha) a linkterre, ahol még csak az sem mondható el, hogy ha már reload nélkül frissül a lista, ha alulról felfelé pörgetem a listát, legalább felül is lenne lapozó menü. nem. újra le kell zúzzak a lap aljára, hogy a következő oldalra léphessek. ezúton gratulálok valakinek az érettségiojéhez. vagy amihez.
ahol rögvest szembesülhetünk saját gusztustalan mentalitásunkkal, mert itt aztán arc nélkül adhatunk az összes "híresség" pofájának és leplezhetjük le önnön magunk primitívségét, hiszen ez a lista többet mond el a szavazókról, mint a rajta szereplő hullócsillagokról.

csak ámulok és bámulok.

egyrészről, hogy kik azok, akiket magyarországon sztárnak vagyunk kénytelenek nevezni, másrészről borulok a rendszer indulása óta megszületett eredményeken, azok sokaságán. hogy mi mennyire szeretjük utálni a másikat, hihetetlen! persze a kattintgatók többsége elfelejti azt a tényezőt, hogy itt sajnos a mínusz is egyfajta pozitív előjelnek számít, tehát hiába reloadoljuk az oldalt, miután Kelemen Annára nyomtunk egy jófajta mínusztizet, Annácska nem csak hogy nem csúszik lejjebb, hanem egyenesen (az amúgy nagyon helyesen ott szereplő) Görög Zita örökös elsőségére tör. mindez természetesen nem bizonyított tény, csak feltételezem, hogy itt a kiváltott indulat is egyfajta szonda. gyűlöletbeszéd helyett gyűlöletkattintás.

szóval tessék csak szorgalmasan gyűlölködni, "s a haza fényre derül"!

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 vélemény ajax celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr88102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása