Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

kustomizer

2006.07.15. 12:50 fotofabrik

autós műsorokat bármilyen mennyiségben képes vagyok televízión keresztül fogyasztani, noha nem tartom magam kimondottan autóbuzinak. ám itt a vége, fuss el véle - a kustomizerrel betelt nálam, aminek be kellett telnie. hogy, hogy nem, az eredeti szájton amúgy nulla információt találtam erről a borzadalomról.

ha azt hittem, hogy az amcsi motorokat már semmi sem múlhatja alul, el kell ismerjem, tévedtem. Big Daddy és "okosan" összecastingolt csapata képes erre. harmatgyenge produktumok, vontatott epizódok és szövegek, amit illusztrálnék is egy példával:

melós#1: melós#2 keze ott maradt a kerék és a sárvédő alatt, de nem lett semmi baja

melós#2: a kezem ott maradt a kerék és a sárvédő alatt, de nem lett semmi bajom

melós#3 (aki egészen véletlenül egy szőke vérprofi autószerelő): eléggé megijedtem, amikor melós#2 keze ott maradt a kerék és a sárvédő között, de később kiderült, hogy nem lett semmi baja.
és ez megy kerek egy órán keresztül, autó (bocsánat, limokopter) építésről alig esik szó, néha hirtelen elgurul egy penge chopper az egyik műhelyből, amit hirtelen kellett összedobniuk, mert ugye a határidő az őket is folyton szorongatja. arról nem is beszélve, hogy még egy valamirevaló fake-siteja sincs Big Daddy-nek, legalább az illúziót megengedve, hogy egy igazi csapatot láthatunk.

klisé, klisé, klisé... sajnálom, hogy a Rides óta nem készült értelmes autós műsor, akkor már inkább Pimp My Ride.

Szólj hozzá!

Címkék: kamu vélemény tv

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr1511482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása