Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

The Radiant Vista

2006.07.17. 06:39 fotofabrik

reggeli gyorspost, ugyanis valószínű, hogy csak nekem új ez a site. egyszerűen fantasztikus, lenyűgöző, nem találni szavakat. találni rajta általános Photoshop video-, avagy pdf-tutorialokat, de ami esetleg ennél is érdekesebb lehet, az a Photoshop Workbench-szekció, ahová beküldheted a nyers fotód, amiben ha van elegendő tutorial-potenciál, videoba gyúrják a korrekciós műveletek menetét, érthetően, tanulhatóan, sőt néha humorral fűszerezve.

a tutorialok többségével általában az a bajom, hogy gyönyörűen működik a letölthető képpel, ám amint élesben szeretnéd használni újonnan megszerzett tudásod, falakba ütközöl, mégsem olyan egyszerű, ahogy azon a siteon leírták. a The Radiant Vista nem ilyen. általános, szigorúan nondestruktív képkorrekciós/retusálási műveleteket, Photoshop-tippeket tanulhatunk szinte villámgyorsan, a minden video esetében akár iPod formátum segítségével még a buszon is, ha ehhez van kedvünk :)

mindenkinek ajánlani tudom, aki elkötelezett a nondesktruktív technológiák mellett, és hajlandó kicsit tanulni.

csillagos ötös!

Szólj hozzá!

Címkék: video tipp photoshop tutorial retus

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr8811508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása