Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

polgármesterek, megyebírók az iwiw-en

2006.07.28. 13:56 fotofabrik

vagy csak nekem van elegem a különböző bt-k, kft-k ingyen hirdetéseiből? nem beszélve az idiótábbnál idiótább fake-felhasználókról? nemrégiben történt, hogy lapozgattam egy ismerősöm ismerősei közt, majd megláttam a Vlagyimir Iljics Lenin nevű felhasználót, ami nem is zavart volna, ha nem zölddel, azaz ismerősömként jelenik meg a listában. mondanom sem kell, azonnal töröltem szerencsétlent, akárki is volt ő korábban.

tapasztalatom szerint a jelentem! funkció egyenlő a kéménybe korommal fejlegyzett információval (értsd: a kutya se olvassa, miket firkálsz). sajnos. ugyanakkor az efféle rendszerek soha nem működnek hibátlanul emberi beavatkozás nélkül, ami -igen- rendkívül sok energiát igényel, amit az iwiw értelemszerűen nem vesz a nyakába, helyette eltűri ezen felhasználók százait, ezreit.

no és ha városonként (mondjuk város/n2000*1fő) lennének polgármesterek? mondjuk, ha őket a városszavazáshoz hasonlóan "demokratikusan" választaná a többség? mondjuk, ha a tisztség határozott (~2 hónap) időre szólna, majd újabb választás után újabb polgármester intézné a lakosok ügyes-bajos dolgait? mivel azonnal felmerül a személyeskedés problémája, nyilvánvalóan a polgármesterek nem teljhatalmú, delete-gombbal rendelkező emberkék lennének, de talán az ő általuk tolmácsolt feljelentéseket akár el is olvashatná valaki a túloldalon. akár a megyebíró, akár az adminisztrátor. bánomisén.

az egész kitiltósdi nem ér semmit, ha a meghívó (visszaeső fake-akkountgyártó) szárazon megússza. na, erre is lennének ötleteim. :D

2 komment · 1 trackback

Címkék: iwiw jövő tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr4711836

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.marvingo.com/?option=Com_k2 2017.10.19. 14:23:42

G Y E R E K O L A S Z - Tudormanók - gyereknyelvtanulás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BendePapi · http://iwiw.blogter.hu/ 2006.08.12. 23:15:39

A "Jelentem" gomb sz@rt se ér, én is csak hiába nyomogattam egy időben. Van hatásosabb:
iwiw.blogter.hu/?post_id=53980

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu 2006.08.13. 07:48:20

megoldást (amint látom) ez sem jelent, a linkek többsége, melyekre a kommentek között kattintottam, élő userre mutatott. :(
süti beállítások módosítása