Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

a gépezet része

2006.08.10. 12:06 fotofabrik

olyannyira összecseng, hogy akár egybe is írhattam volna a rémisztő adatokat tartalmazó post-tal, de nem.

szóval ott van mindjárt öcsém, akivel néhány az iwiw-en dobott üzenettől eltekintve nem kommunikálunk a világhálón, pedig akár meg is tehetnénk. küldtem neki meghívót, tehát rajtam nem múlt a kommunikáció sikere. néhány heti pending után rákérdeztem: vajh' miért nem regel már be, hogy tudjunk végre újra dumálni, ha kell?!

"Nem akarok a gépezet része lenni." - szólt a válasz, amivel nem is nagyon akartam, de legfőképp: nem tudtam vitába szállni.

vajon ez mit jelenthet? és a netezők körében milyen gyakori ez a fajta szemlélet? hányan gyűlölik a Google-birodalmat, ilyen-olyan összeesküvés-elméletekre hivatkozva? a freemail-icq-msn-birodalom mennyivel fáj kevésbé ugyanazon embernek? ezek miért szimpatikusabbak? netán a Google lenne a jövő Microsoftja? egyáltalán, mely csoport tartózkodik ilyen, vagy olyan formában a Google (a keresőmotort leszámítva) szolgáltatásait használni?

1 komment

Címkék: google jövő brand összeesküvés-elmélet

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr4512202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biricz Tamás 2006.08.18. 12:14:30

Kerestelek...
süti beállítások módosítása