Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

Re: Coolspace - egy magyar tévé és a net házassága

2007.01.02. 19:50 fotofabrik

úgy néz ki, mintha Hírbehozóval ping-pongoznék, pedig nem erről van szó.

volt az, ugye, hogy az RTLKlub erélyesen levetette a videóit egy videómegosztóról, ez eddig sima, én is utánamennék a saját holmimnak az ő helyükben. (azért az vicces, hogy a Youtube-al szemben valószínűleg nem voltak ilyen erősek)

most meg van ez a septibe összedobált valami, ahol egészen hamar egy ABC-videjóba botlik az ártatlan felhasználó, amit az RTLKlub nyilvánvalóan jogosan hoz saját videómegosztóján. a szabályokat nem csak betartatni, hanem betartani is illenék. az már csak hab a tortán, hogy a saját videóit is kénytelen máshonnan letöltögetni :D

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény tv videómegosztók

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr1525548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása