Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

itt vagyok

2006.01.24. 13:17 fotofabrik

hála és köszönet sztahanovnak, megérkeztem a blog.hu-ra. igyekszem majd lelkes bétász és nemlusta blogger lenni.

ha őszinte akarok lenni, akkor bevallom, hogy ez a skin nem igazán tetszik, szeretnék is megkérdezni egy ebben illetékest, de inkább majd összegyűjtöm ezeket, és majd eccerre...

azért ide leírom, hogy ha nincs megadva a post dátumánál másodperc is, akkor igen csúnyán elvérzik a motor, hogy még a css-t is elfeledi.

update: az imént kegyetlenül kitolt velem egy (pontosabban két) rossz helyen (az editoron kívül) leütött backspace, amivel gyönyörűen visszarepültem a belépő oldalra, melynek eredményeképpen az odáig gépelt post elillant. ez kellemetlen.

na nézzük ezt a postot

5 komment

Címkék: énblog béta

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr923458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotofabrik 2006.01.24. 14:25:46

vajon ha nem szeretnék naptárat meg friss topikokat, akkor ki lehet majd kapcsolni?

és különben is: hogy néz ki a komment?

fotofabrik 2006.01.24. 17:19:05

feltehetően egy, már létező tagnek köszönhetően az imént felvett google tagből mindjárt kettő is keletkezett a postnál, egyik kisbetűs, a másik capitalized nagy kezdőbetűs. ugyanakkor a bejegyzésszerkesztőben csak egy taget tüntet fel a tag-doboz, tehát el sem tudom magyarázni a motornak, hogy csak az egyiket használja.

sztahanov · http://szevasztok.blog.hu 2006.01.25. 04:19:41

Hú, sorjában:

A szkinnel kapcsolatban két lehetőséged van a jelenlegi tesztfázisban:
- megírod, hogy ezt a szkint kb merre szeretnéd változtatni és megcsináljuk neked - a tesztelőnek ennyi fórja van (Konrád pl. ezt tette, ld. onlinemarketing.blog.hu)
- mutatsz egy oldalt, ami tetszik, és azt megcsináljuk, ha nem egetverően bonyolult.

(Később persze lesz több opció is, és majd magad fogod szerkeszteni.)

sztahanov · http://szevasztok.blog.hu 2006.01.25. 04:22:50

Ami a másodperc nem megadását illeti, azt beírjuk a buglistába, köszi.

A poszt szerkesztés közben bizony elveszhet, ha rosszat nyomsz, ezért szerkesztés közben gyakran kell nyomogatni a Ment & szerkeszt feliratú gombot - ez elmenti és azonnal visszahozza az editort, tehát extra körök nélkül tudod folytatni a szerkesztést. Amit elmentettél, az természetesen még nem jelenik meg a blogban, amíg nem nyomtad meg a publikálós mentést.

(Dolgozunk autosave-en, de az még idő.)

sztahanov · http://szevasztok.blog.hu 2006.01.25. 04:31:55

Naptár és társai: az oldalsó dobozok kikapcsolhatók és átrendezhetők, ez az adminfelületen kint lesz nemsokára, de addig is nyugodtan írd meg és én leveszem neked.

Tag kisbetű/nagybetű - húha, ezt holnap fixáljuk.
süti beállítások módosítása