Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

Lowepro Mini Trekker Classic

2006.03.23. 11:01 fotofabrik

van szerencsém birtokolni a címben jelzett hátizsákot, ami (így egynapos megléte után, éles bevetés nélkül) úgy gondolom, igen szerencsés választás volt.
gabával ellentétben, nem akartam újabb válltáskát hurcolászni, amire a legfőbb okom a figyelemfelkeltés elkerülése, a válltáska kényelmetlensége, valamint a hátizsák praktikussága volt.

a cég palettáján ez a zsák egy alsó középkategóriás termék lehet, ugyanis az ára mindösszesen húszezer forint, amit a Gaia-Film Kft-nél voltam kénytelen otthagyni. mindez nem a reklám helye, sőt. (ez volt az első akármibármi, aminek megrendelését a neten való fürkészés után telefonon egyeztettem le, amit kétnapos várakozás követett, majd táskáért menés, majd táskátlanul hazamenés, majd újra táskáért menés, majd örülés. hogy finom legyek, az eladókisasszony nem igazán állt a helyzet magaslatán, amitől szinte én éreztem hülyén magam. spongyát rá.)

a táska rendkívül masszív felépítésűnek tűnik, viselése olyan kényelmes, hogy púpos gyerekeknek esztéká írnám fel, hihetetlen sok, de legfőképp: okosan átgondolt rekesszel bír, valamint a belsőt magam tudom finomhangolni a 9 kisebb, valamint 2 nagyobb tépőzáras szivacs ide-oda ragasztgatásával. utóbbi eredményével nem igazán vagyok elégedett, ugyanis a 20D-t az esetek 99.99%-ban megtalálható Sigma 18-125-tel együtt szeretném biztonságban tudni, de nem mondanám rá, hogy "mint Katiban a gyerek". :)

konklúzió: ezt a zsákot bátran ajánlom mindenkinek, aki mondjuk 2 dSLR-el, valamint 4-5 obival rohangászik, de szeretne kényelmesen elférni, és nem akar százezreket áldozni egy táskára.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény felszerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr427884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása