Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

stunning?

2006.07.28. 14:44 fotofabrik

jó, hogy elém került, már régóta akartam erről írni. a MSFT aszondja, hogy stunning photo effect. és én ezt soha nem értettem. már a Schindler listájában is ősrégi megoldás volt a részleges deszaturáció, de hogy ez még stunning is??

és közben tényleg, az emberek többsége egy ilyen képet látván egyből a húdefasza! -ami nagyon kifejező szófordulat, de ide szerintem épp nem illik- kifejezéssel él, körülbelül úgy alél el, mint amikor giccses, formalakkozott, vagy matt-laminált (bocs, kezd az agyamra menni ez a sok minden) prospektust tesznek elé.

mai második kérdésem: tényleg olyan lenyűgöző a részleges deszaturáció? még mindig?

Szólj hozzá!

Címkék: fotó retus

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr4911841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása