Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

majd értesítjük

2006.03.02. 09:05 fotofabrik

gondolom, már más is találkozott ezzel a kifejezéssel. én is. általában az ember nem is húzza fel magát, ha ezután mégis elfelejtik értesíteni. sőt ha jobban megnézzük, ez éppen azt jelenti: lesheted, mikor pötyögöm be az idióta telefonszámod, hogy akármit is bakjak neked. ez amolyan kulturált, elfogadott terminusa a munkára jelentkező melegebb éghajlatra irányításának. allrájt.

de arra nem igazán tudok gombot varrni, hogy miután (szóban) felvesznek valakit, és már csak a papírok aláírása van hátra, egy vakkantás nem hangzik el: bocs, meggondoltuk magunkat, nem kellesz. ugye nemrégiben újságoltam a jó hírt, velem mégis ez történt. a cég nevét -csak tájékoztatásképp- nagyon szívesen ideírnám, de ekkora paraszt mégsem leszek.

a lényeg az, hogy akkor vettek fel, ha már az első munkanapod után hazafelé tartasz.
fákk.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog meló

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr735328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása