Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

etikus-e?

2006.07.18. 07:00 fotofabrik

az iwiw-en modellek után kutakodni? esetleg valaki próbálkozott már ilyesmivel? milyen eredményekkel?

szerintem, ha én kapnék efféle privát üzeneteket ismeretlenektől, hogy: "nincs kedved modellkedni?", nem látnék a pipától, és úgy tiltanám ki az üzenetküldőt, hogy füstöl! (érted, pipa, füstöl)

mindezzel együtt meg hihetetlen jó lehetőség olyanokkal is kapcsolatot teremteni, akiket korábban még soha nem is láttál, pedig egy faluban éltek. sőt, azonnal fotókat látsz, az esetek többségében házi, mobiltelefonos, papírképet digigéppel reprózó amatőr felvételeket. mégis, szűkebb környzetemben rengeteg ismeretlent szeretnék megkeresni a fotózással kapcsolatban, közben meg a fentiek miatt mégsem.

ördögi kör: legyek jó fiú, aki nem szpemeli ismeretlenek levládáját kéretlen kérésekkel, vagy végre éljek a lehetőséggel, és kezdjek el fotózni. ha van kit, mármint.

aki próbálta: működik ez a fajta direkt marketing?

3 komment

Címkék: énblog spam iwiw fotó modell

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr311545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BendePapi · http://iwiw.blogter.hu/ 2006.07.22. 11:12:51

fotofabrik: van itt pár modell alkatú hölgy csokorra gyűjtve, válassz belőlük bátran, szerintem találsz fotózásra alkalmas személyeket közöttük:
iwiw.blogter.hu/?post_id=61301

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu 2006.07.25. 15:06:00

köszi a linket, találtam is két közös ismerőst rögtön :)

amint lesz időm, átbogarászom...

Tutajos 2007.08.12. 15:17:50

Sziasztok! Rövid válaszom a kérdésre: nem! Sőt, szánalmasnak tartom. Szerintem így is van elég kellemetlensége néhány (hát istenem, szépnek született) lánynak, nem hiányzik nekik az ilyen zaklatás. Szegénykék hiába jelölik be, hogy kapcsolatban vannak, netán férjnél, az ostoba, hülye faszok, erre egyátalán nincsenek tekintettel. Szomorú dolog, ha valaki az interneten akarja megtalálni a nagy Őt, az viszont idegesítő, hogy a személytelenség vértjével felbátorodva Menő Janinak képzelve magát jaszkarizik, hazudik, kellemetlenkedik. Erre remek lehetőséget ad az IWIW (is), bár feltehetően nem ezzel a céllal hozták létre. És végül kedves hölgyeim! Ne jelölgessenek vissza ismeretlenül senkit! Azt később csak megbánja az ember!
süti beállítások módosítása