Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

Goldenhype 2.0

2006.07.18. 12:29 fotofabrik

Doransky már nem először villantja ki a foga fehérjét, sikerült butaságokat beszélnie már itt is. semmigond, jót nevettünk.

azonban a goldenbloggal kapcsolatban volt két csúnya elszólása az utóbbi időben, hiába, a kommunikáció nem az erőssége. lássuk időrendben az elsőt:

Ez ugyanis egy verseny. Tessék hozzászokni, hogy az ilyesmi soha nem demokratikus, sem nem megérdemelt. Ez van, ezt kell szeretni és pont ez benne a jó. Több, mint százezer blog van már ebben a kicsi országban is, a long tail pedig nagyon, de nagyon hosszú. Annyira, hogy még te is beleférsz. (GOLDENBLOG)
gratulálok! külön felhívnám a figyelmet a "sem nem megérdemelt" -amúgy rendkívül magyaros- kifejezésre. tapsot kérünk! attól eltekintve, hogy elég szomorú lenne, ha bárki az országban emiatt a belterjes "házibajnokság" miatt fog jól, avagy rosszul blogolni, ergo nem fog külön kepeszteni, hogy megérdemelje a megérdemelhetetlent, mégis, ha nem megérdemelt, akkor mi alapján kerül be, illetve nyer valaki?

az ilyen elszólás teljesen ok egy be nem került, neadjisten' megsértődött blogger szájából. ám zsűritagként Doranskynak jobban kellene ügyelnie, miket ír/nem ír le. a gond ott van, hogy ezzel nem magát, hanem az egész "versenyt", továbbmegyek, a HVG-t járatja le.

a fenti postban a kommentek közt viszont érdekes oldalra bukkantam, jelesül a Golden Fos-díj oldalára, ami -mint az sejthető- a GoldenBlog paródiája. ahogy azt mark is megjegyzi, sajnos nem sikerült túl humorosra, ám mindenképpen üdvözletes hír, hogy végre van magyar blog citromdíj is. itt is szavaztam volna szívesen, viszont Doransky-n kívül nem szívesen szavaztam volna olyan blogokra, amiket nem is olvasok. a GoldenBlogos szavazataim legalább fedik a valóságot.

a második elszólásra annak fellelhetőségén reagáltam.

éljen a flame, legalább egy ideig van miről beszélni :)

2 komment

Címkék: blog vélemény röhej

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr9211552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doransky · http://doransky.hu 2006.07.23. 20:43:07

Látom a múltkor nagyon beleléptem abba a nagy lelkedbe. Azért ez a bejegyzés még így is vicces.

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu 2006.07.24. 06:33:22

elhiheted, hogy én sem zokogtam közben :)
süti beállítások módosítása