Utolsó kommentek

Tagek

ajax (2) apple (2) béta (2) blog (8) brand (2) buta (4) celeb (2) domain (2) énblog (12) felszerelés (3) flickr (3) fotó (19) fotópályázat (2) google (8) hoax (2) im (2) internet (3) iwiw (12) jog (3) jövő (8) meló (2) nihil (3) os (2) összeesküvés-elmélet (3) pinup (2) remix (2) retro (3) retus (2) röhej (7) rss (2) seo (2) spam (3) statisztika (3) tipp (7) tv (6) vélemény (26) video (2) videómegosztók (2) web2.0 (7) zene (3)

Google Reader

most a plastikon

Nincs megjeleníthető elem

Kispad feed

Nincs megjeleníthető elem

Tamogatas

2006.07.06. 06:36 fotofabrik

Szia!

Szeretnék egy rendszert megismertetni veled!
Ezzel támogatsz is egy készülőben lévő torrent oldalt is!
Többet nem mondhatok, mert a jogvédők mindenhol lesben álnak!
Annyit kérek, hogy klikkelj a linkre és olvasd el bővebben, miről van szó!
Lehet, hogy már ismered is a rendszert! Az alábbi linken leírtam mindent pontosan,
hogy miről is van szó!

Előre is köszönöm a bizalmat, hogy elolvasod az írásomat!

Tehát a link:

igenigenigen! és csak remélni tudom, hogy más is megkapta ezt az amúgy kellemes hangvételű, már-már baráti spamet. mintha valami régi cimbi írt volna. miután átfutottam a linken található szöveget, ellátogattam a hivatkozott oldalra, és nem tudom nem azt hinni, hogy mindez egy álspam, amit a Sanoma Payback Kommunikációs Kft. rendkívül kreatív csapata hozott össze. minderre persze nincs bizonyíték, jófajta ingyenes e-mail címről jött a levél, hazai ingyenes tárhelyszolgáltatóra mutat a link. a tennivalóm egyébiránt mindössze annyi, hogy egy portálra kell hivatkoznom (ergo nem egy felhasználó szeretné növelni saját profiloldalának letöltésszámát).

a baj nem is ez, hanem az, hogy én nem vagyok regisztrálva a fenti portálon, így nem is engedélyezhettem (pláne nem egy habiszti mailcímről) a reklámleveleket, valamint az, hogy a hivatkozott portálon semmiféle üzenetet nem tudok hagyni az üzemeltetőknek, derül ki a kontakt oldal legalján:

Felhívjuk felhasználóink szíves figyelmét, hogy ügyfélszolgálatunk kizárólag a http://www.spammervagyok.hu/contact/contact.php címen található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhető el. Telefonon, telefaxon, illetve személyesen ügyfélszolgálati kérdésekre válaszolni nem áll módunkban, az így érkezett megkeresésekkel nem tudunk foglalkozni. Megértésüket köszönjük.

magyarán a vége ígyis-úgyis az kellene, hogy legyen, hogy én regisztrálok. se telefon, se mail-cím. nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán működhet-e így szolgáltató.

Szólj hozzá!

Címkék: spam összeesküvés-elmélet

A bejegyzés trackback címe:

https://fotofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr9711167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása